Главная | Регистрация | Вход | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 14:33

Библиотека
для детей
г.Северодонецк

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Травень » 22 » Робота клубу "Театр книги"
16:47
Робота клубу "Театр книги"

Дійсна дружба.

21 травня 2018 року виставою «Дійсна дружба» завершився театральний сезон клубу «Театру книги», який працює на абонементі відділу читання та навчально-творчого розвитку підлітків в бібліотеці для дітей.

Глядачі (учні 5-го класу ЗОШ№ 8) заворожено слідкували за подіями, які розгорнулись на сцені. А там хлопці – Сергій (Оленюк Кирило) та Сашко (Купін Єгор) показували сценку з життя двох друзів, які начебто дружили і «допомагали» один одному. А Дівчата – Оля ( Неронова Кіра) та Юля (Кубишкіна Яна) спостерігали за хлопцями та вирішили, що то була не дружба, а ведмежа послуга: «Бува – діло, яке ми повинні зробити самі, у нас не виходить. То не той буде нам другом, хто охоче зробить дане за нас. Вірний друг навчить, як це зробити. Тільки така допомога і є справжньою, а дружба вірною!» Дівчата розповіли усім про «золоте правило» : «…усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви.» І як тільки хлопці стали діяти за цим правилом, то і справи у них пішли на лад.

Приклад, взятий з життя, втілений на сцені, був гарно сприйнятий юними глядачами’. Вони все запам’ятали і були вдячні юним акторам за неперевершену гру.

Театр-книги відкриє свої двері для глядачів в жовтні 2018 року. На юних глядачів чекає бібліотека для дітей, що по вулиці Вілєсова, 6. До нової зустрічі на прем’єрі.

Див. в Фотоальбомі

Просмотров: 531 | Добавил: ctdth6 | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Мы в

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz