Главная | Регистрация | Вход | RSSСереда, 01.05.2024, 21:48

Библиотека
для детей
г.Северодонецк

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Січень » 22 » До Дня Соборності України
15:18
До Дня Соборності України

      «У нас одна держава і ми один народ»                              22 січня Україна відзначає знаменну дату в історії становлення української державності – День Соборності України. На площі перед Софією Київською відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

     Саме цій знаменній події і було  присвячене інформайційне коло «У нас одна держава і ми один народ», яке пройшло разом з учнями 6-х класів школи №18, та учнями 5,6,7-х класів школи №5. Під час зустрічей демонструвалась історико-літературна книжкова виставка «Наша єдність нездолана», література якої висвітлювала цю історичну подію України.     

 Діти познайомилися з історією виникнення свята, послухали легенду про виникнення України, здійснили відео-мандрівку по визначних та цікавих місцях нашої Батьківщини, жваво та швидко пригадали назви областей України, ії символи та звичаї.    Ми обговорювали разом важливі для кожного українця питання: чи багатонаціональна наша країна, що ж об’єднує наш народ в одну націю, а також: якщо діти представляли б нашу країну за кордоном, про які особистості нашої України вони могли б розповісти?

Наше інформаційне коло в чомусь здивувало наших дітей, бо їм мало де довелось побувати на Україні, а також, в чомусь примусило читачів замислитись про життя Батьківщини і своє власне життя в ній. Цей захід поглибив знання наших читачів про історію виникнення свята Соборності України, викликав патріотичні почуття та повагу до рідної країни.

Мета нашого заходу полягає в тому, щоб наші діти пишалися своєю Батьківщиною, бо вони тут  народилися, уперше побачили і пізнали світ, почули колискову пісню, рідну мову, відчули любов і ласку. Батьківщина для кожного з нас одна єдина. Наші діти повинні завжди пам’ятати, що вони майбутнє України і їм берегти нашу волю і незалежність.

см.. Фотоальбом

Просмотров: 424 | Добавил: ctdth6 | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Мы в

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz