Главная | Регистрация | Вход | RSSВівторок, 30.04.2024, 00:58

Библиотека
для детей
г.Северодонецк

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Травень » 15 » До Дня Перемоги
13:35
До Дня Перемоги

Майстер-клас «Маки - квіти пам’яті»

Щовесни, коли сади одягаються в білі квіти, запалюють дивовижні свічки каштани, а в повітрі розливається тонкий і ніжний аромат квітів, 8 і 9 травня, ми відзначаємо великі свята - День пам'яті і примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Символ Дня пам'яті і примирення і Дня Перемоги - червоний мак. Це міжнародний символ пам'яті жертв усіх військових і цивільних збройних конфліктів.

Україна приєдналася до цієї традиції в 2014 році. Квітка червоного маку нагадує криваву рану від кулі і в поєднанні з написом «ніколи знову» несе в собі головний посил: війна жахлива і ніщо не може бути дорожче людського життя.

7 та 8 травня бібліотекарі залу дозвілля та творчості провели з учнями 6-х класів школи №8 майстер-клас «Маки-квіти пам’яті», присвячений святам - Дню пам'яті і примирення та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Діти дізналися, чому саме мак став символом пам’яті. Кожна дитина, виготовляючи свою квітку, приєдналася до загальної пам’яті загиблим у роки Другої світової війни.

Просмотров: 332 | Добавил: ctdth6 | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Мы в

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz