Главная | Регистрация | Вход | RSSНеділя, 19.05.2024, 08:24

Библиотека
для детей
г.Северодонецк

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2017 » Листопад » 22 » До Дня Гідності та Свободи
12:16
До Дня Гідності та Свободи

«З Україною в серці: від Помаранчевої революції до революції Гідності» 

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

21 листопада — це день, коли ми думаємо про майбутнє, але, водночас, пам’ятаємо тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбутнє.
Напередодні цієї дати,протягом тижня, бібліотекарі залу дозвілля та творчості провели години патріотизму «З Україною в серці: від Помаранчевої революції до революції Гідності» за участю учнів ЗОШ №7 с.Сиротине, учнів 7 класу ЗОШ №8, учнів гуманітарно-естетичної гімназії та ЗОШ №12.

В ході заходу присутні дізналися про події, що відбулися в Україні восени 2004-го року, в листопаді 2013 - лютому 2014 років та про людей, що стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Також в нашій бібліотеці розгорнута виставка-роздум «Україна гідна Свободи». Книги, фотодокументи на виставці розповідають про історію Помаранчевої революції, революції Гідності, про патріотів, загиблих від пострілів снайперів, померлих у лікарнях героїв, названих народом Небесною Сотнею. Найстаршому з них було 83 роки, наймолодшому – лише 17.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.


Слава Україні! Героям слава!

Категория: Анонс мероприятий | Просмотров: 337 | Добавил: ctdth6 | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Мы в

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz