Главная | Регистрация | Вход | RSSСубота, 18.05.2024, 17:07

Библиотека
для детей
г.Северодонецк

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Березень » 21 » До Всеукраїнського Тижня дитячого читання
15:10
До Всеукраїнського Тижня дитячого читання

Книга кличе на гостини, бо у неї іменини

З початком весни дитячими бібліотеками України крокує Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. Це дещо незвичайне Свято. Його немає в календарі, але воно в серці і душі людей, які люблять книги. Якщо ви залюбки читаєте, то знаєте,що кожна прочитана книга подарує вам свою таємницю. Одна - подарує нове знання, інша - дасть пораду, третя – розповість вам про вас же, що ви й не знаєте, четверта - втішить і дасть віру, п’ята – розвеселить.

І ось святкового дня, абонемент відділу читання та навчально-творчого розвитку підлітків запросив наших читачів – учнів 6-А класу ЗОШ № 17 на Книжчині іменини, які святкували в Кімнаті Казок.  До райдужно прибраної зали раптом увірвалася дивовижна  компанія. Як виявилось, це відьмочка Пачкуля зі своєю сестрою Шельмою та братом Лісовичком просто випали з книжки Кей Уманськи.

Ця компанія була налаштована взяти участь в «Х-Факторі», але непередбачено опинилась на Святі Книги. Гості були готові показати свої вокальні та акторські таланти, але не інтелектуальні здібності, бо не прочитали жодної книги в своєму житті. Вони нічого не знали,щоб  брати участь в конкурсному святкуванні,тому стали глядачами та вболівальниками.

А на наших читачів чекало приємне хвилювання - вони несподівано опинились на Галявині Казок, потім завітали до Бюро Знахідок, проїхались Солодким Потягом та брали участь в різноманітних конкурсах та вікторинах.

Діти узнали відповідь на цікаве запитання: «Чи є де-небудь пам’ятники на честь тих, кого ніколи не було на світі?» Виявляється – є. Це пам’ятники літературним героям безсмертних книг. Вони не тільки почули про таких героїв, а і побачили їх на великому екрані. Приємно вразив їх пам’ятник, встановлений в Китаї, який втілює і яскраво показує силу книги.

На завершенні зустрічі діти мали змогу завітати до абонементу та вибрати книги для читання на весняних канікулах.

Так розпочався Всеукраїнський Тиждень дитячого читання в бібліотеці для дітей, що по вулиці ім. Вілєсова, 6.

Ласкаво запрошуємо до нашої бібліотеки!

Фото див. в Фотоальбомі

Просмотров: 412 | Добавил: ctdth6 | Рейтинг: 5.0/5
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Мы в

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz